Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από την QRENT, βασική προϋπόθεση είναι ο οδηγός του οχήματος να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης και να είναι σε ισχύ για τουλάχιστο 1 χρόνο.
Για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων ο οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 χρονών. Αν ο οδηγός είναι κάτω απο 23 χρονών , μπορεί να οδηγήσει με την αγορά ενός επασφάλιστρου με κάποιο
μικρό έξτρα κόστος.
Μπορείτε να καλέσετε καθημερινά από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 01.00 τα ξημερώματα. Το γραφείο μας απασχολεί υπαλλήλους με πλούσιες γνώσεις στην χρήση και διαχείριση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας. Καλέστε στο +30 6947 277 277, ή στείλτε μας email στο info@qrent.gr
Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτηση σας με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα, στο γραφείο μας, την ημέρα που θα παραλάβετε το όχημα σας.
Πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορούν να χρησιμοποιούν το δίπλωμα τους για την οδήγηση οχημάτων στην Ευρώπη. Ένα Διεθνές δίπλωμα προτείνεται ειδικά στις χώρες όπου η Αγγλική γλώσσα δεν είναι η κύρια γλώσσα επικοινωνίας.
Όχι, δεν περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό ενοικίασης του αυτοκινήτου σας!
Όχι, δεν μπορείτε να το κάνετε καθώς δεν περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό ενοικίασης του αυτοκινήτου σας!
Όχι, δεν μπορείτε να το κάνετε καθώς δεν περιλαμβάνεται στο συμφωνητικό ενοικίασης του αυτοκινήτου σας!
Ναι περιλαμβάνεται στην τιμή.
Η ασφάλεια κάθε επιπλέον οδηγού μετά τον δεύτερο απαιτεί τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1) Ελάχιστη οδηγική εμπειρία δύο(2) ετών, 2) οδηγός πρέπει να έχει κλείσει τα 21 έτη ηλικίας .
Προσφέρουμε παιδικό κάθισμα, πλοηγός (GPS) και WiFi. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις παροχές στην παρακάτω σελίδα (https://www.qrent.gr/el/cars-copy/)
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ασφαλιστικές μας καλύψεις, στην σελίδα των όρων χρήσης.
Η εκκαθάριση της πληρωμής γίνεται με την παραλαβή του αυτοκινήτου. Εάν θέλετε να αλλάξετε την διάρκεια μίσθωσης του αυτοκινήτου σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@qrent.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277, για να βρούμε την καλύτερη λύση.
Η ώρα επιστροφής αναγράφεται στο μισθωτήριο συμβόλαιο σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε την ώρα παράδοσης του αυτοκινήτου σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email στο info@qrent.gr είτε τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277, για να βρούμε την καλύτερη λύση.
Σε περίπτωση ατυχήματος με κάποιο αυτοκίνητο της QRENT, άσχετα αν είστε ο οδηγός του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου ή τρίτος, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@qrent.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277.
Θα σας βοηθήσουμε και θα σας κατευθύνουμε για την καλύτερη και σωστότερη λύση!
Αν θέλετε να ακυρώσετε την κράτηση σας, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277. Θα σας βοηθήσουμε στην διαδικασία ακύρωσης της κράτησης σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας!
Η κράτηση του αυτοκινήτου γίνεται σε πραγματικό χρόνο! Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας και λάβετε ενημέρωση μέσω email, να είστε σίγουροι ότι η κράτηση σας έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία.
Ναι μπορείτε να την αλλάξετε υπό προϋποθέσεις. Σας προτείνουμε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο +30 6947 277 277 για να δούμε την διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου και τυχόν αλλαγές στις χρεώσεις.
Από την στιγμή που ολοκληρωθεί η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας θα λάβετε ενημέρωση μέσω email με τα στοιχεία της κράτησης και το voucher id.
Ναι, φυσικά. Χρησιμοποιήστε την φόρμα ενοικίασης αυτοκινήτου που βρίσκετε στα αριστερά της σελίδας για να ολοκληρώσετε την κράτηση σας!